Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. David Bisbal a devenit tătic. Prima imagine cu bebelușul

FOTO. David Bisbal a devenit tătic. Prima imagine cu bebelușul

de Redactia Tvmania

Celebrul cântăreț spaniol David Bisbal a devenit tătic la 39 de ani. Soția lui, Rosanna Zanetti, o actriță din Venezuela, în vârstă de 30 de ani, i-a adus pe lume, sâmbătă,  un băiețel.

Micuțul a primit numele de Matteo, iar celebrul a fost cel care a făcut anunțul pe contul lui de Instagram. Băiețelul s-a născut sâmbătă seara la ora 23.30, la spitalul Ruber Internacional din Madrid. 

„Matteo și Rosanna sunt bine! A fost o experiență super frumoasă… Îi spunem bine ai venit lui Matteo Bisbal Zanetti”,  a scris David.

 

Artistul mai are un copil, o fetiță pe nume Ella (9 ani), născută în urma relației cu Elena Tablada.

 

David Bisbal și Rosanna s-au căsătorit anul trecut

Cei doi formează un cuplu din aprilie 2016, iar în vara anului trecut au devenit soț și soție.  Cei doi au fost felicitați de mai mulţi colegi, precum  Ricky Martin, Alejandro Sanz, Pastora Soler şi Manuel Carrasco.  Înainte de a deveni mămică, Rossana a organizat o petrecere tradiţională cu ocazia venirii pe lume a bebeluşului. În prezent, ea locuieşte împreună cu David Bisbal în Madrid.

După ce l-a făcut tătic de băiat, David i-a făcut soției sale o adevărată declarație de dragoste. Te iubesc, Rosanna. „Naşterea micuţului a umplut de bucurie casa noastră”, a scris artistul pe reţelele de socializare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton