Homepage  / Articole

FOTO: Delia a venit incognito la nunta Lorei

FOTO: Delia a venit incognito la nunta Lorei

de Redactia Tvmania

Lora şi Dan Badea şi-au unit destinele weekend-ul trecut, iar evenimentul a fost unul extrem de emoţionant şi plin de surprize.  Miresei i-au fost aproape toate persoanele dragi, apariţia uneia dintre ele răvăşind-o de-a dreptul. Jurata X Factor, Delia, i-a făcut o surpriză de zile mari şi s-a întors mai devreme cu o săptămână din luna de miere, tocmai din Africa, pentru a-i fi alături în aceste momente.

Cei doi soţi s-au distrat de minune în cea mai fericită zi din viaţa lor, având alături toate persoanele dragi. Chiar dacă acest lucru nu a fost deloc uşor. Jurata X Factor a renunţat la o săptămână din luna de miere pentru a-i fi alături Lorei în aceste clipe minunate.

Deşi soţul Deliei plănuise întoarcerea din Africa pe 13 octombrie, cei doi le-au făcut mirilor o surpriză de proporţii şi au aterizat în România cu foarte puţin timp înainte de ceremonie.

Direct de la aeroport, au venit să le fie alături Lorei şi lui Dan. Revederea a fost una extrem de emoţionantă, fetele plângând de-a binelea, una în braţele celeilalte.

[imagebrowser id=950]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton