Homepage  / Articole

FOTO: Delia trăiește aventura vieții ei în Africa

FOTO: Delia trăiește aventura vieții ei în Africa

de Redactia Tvmania

De aproape două săptămâni, Delia se află pe continentul african, unde trăieşte aventura vieţii ei, îmbinând utilul cu plăcutul. Pe de o parte, jurata X Factor a ales Africa pentru luna de miere, dar pe de altă parte a profitat de ocazie şi pentru a filma videoclipul pentru cea mai recentă melodie a ei, Africana.

Zilele trecute Delia a ajuns în Tanzania, de unde le-a transmis fotografii şi mesaje fanilor săi de pe Facebook. Artista a mărturisit că „a avut ocazia” să fie trezită într-o dimineaţă de cinci maimuţe care săreau pe balconul camerei în care era cazată.

„Ceea ce am văzut până acum la Discovery TV sau la Animal Planet, acum …e real!”, a scris Delia pe Facebook.

Cu zâmbetul pe buze şi aparatul de fotografiat la gât, Delia a surprins deopotrivă indigenii, dar şi maimuţe, lei sau elefanţi în mediul lor.

În curând, Delia se va reîntoarce în România pentru a-şi relua rolul de jurat şi mentor la X Factor. Parcursul concurenţilor se apropie cu paşi repezi de galele live, însă până atunci, telespectatorii pot urmări evoluţia lor în etapele filmate ale concursului. Astfel, şi duminica viitoare, de la 20.30, românii pot urmări la Antena 1 imagini de la audiţiile X Factor.

[imagebrowser id=916]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton