Homepage  / Articole

Foto: Denis Ștefan s-a relaxat în Santorini

Foto: Denis Ștefan s-a relaxat în Santorini

de Redactia Tvmania

Denis Ștefan, interpretul lui Rashid din „Iubire și onoare”, a avut o vacanță pe cinste. Actorul a plecat, alături de soția lui, în Santorini, dar și în nordul Moldovei.

„Vacanța noastră a început cu o săptămână pe insula Santorini. A fost pentru prima oară când am mers în Grecia și pentru prima oară când ne-am petrecut vacanța pe o insulă”, a spus Denis.

Actorul s-a bucurat de soare, plajă și mare, dar nu a uitat nici de vizitarea insulei. „Am închiriat o mașină și am vizitat capital insulei, Fira, apoi am privit apusul de soare de pe faleza orașului Oia. Se spune că aici poate fi văzut cel mai frumos apus de soare din lume și cred că așa este pentru că întreaga faleză era plină de turiști cățărați pe acoperișurile caselor, gata să prindă ultimele raze ale soarelui”, a completat actorul.

Denis nu a uitat să guste din preparatele grecești, lucru care s-a văzut acasă, unde cântărea cu patru kilograme în plus. „În Santorini am mâncat cele mai bune fructe de mare din viața mea, într-un mic restaurant pescăresc din portul insulei Tirasia. Am fost “nevoiți” să luam masa aproape în fiecare seară la 2 restaurante grecești unde serveau români cu care, bineînțeles,  ne-am împrietenit”, a povestit actorul din “Iubire si onoare”.

De la plajă, Denis Ștefan a ajuns la mânăstiri

A doua parte a vacanței l-a găsit pe Denis Ștefan pe plaiurile moldovenești, în Bucovina. Dacă în Santorini actorul nu a avut ocazia să călărească, în țară actorul a vizitat o herghelie de cai. „Vreau să-mi cumpăr încă un cal și am fost la herghelia Rădăuți, unde am văzut câteva exemplare frumoase de Shaghya arab”.

Moldova l-a încântat pe Denis, mai ales că mânăstirea Sucevița i-a rezervat o surpriză plăcută. „Am pornit într-un periplu la mânăstirile din Bucovina: Putna, Sucevița, Moldovița,Voroneț. Am trăit și o experiența inedită, noaptea, la Sucevița, când toată mânăstirea era iluminată ca ziua, dar nu de lumina artificială, ci de lumina lunii care răsare din spatele mânăstirii”, a povestit Denis.

Îl puteți urmări pe Denis Ștefan în rolul lui Rashid, în ultimele episoade din telenovela „Iubire și onoare”. Finalul serialului este vineri, 24 iunie, de la 20.30, la Acasă.

[imagebrowser id=187]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton