Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Dulce María anunţă logodna cu producătorul Paco Álvarez

FOTO. Dulce María anunţă logodna cu producătorul Paco Álvarez

de Redactia Tvmania

Dulce María (33 de ani) apare pe coperta celui mai recent număr al revistei „Hola! Mexico” alături de iubitul ei, producătorul şi scenaristul Paco Alvarez (43 de ani). Cei doi anunţă logodna lor ca rezultat al unei relaţii foarte frumoase.

„Paco are tot ce mi-am dorit la o persoană. Ne-ar plăcea să avem copii într-un viitor nu foarte îndepărtat”, a spus artista ziariştilor de la „Hola!”.  

Conform ahoramismo.com, cei doi s-au îndrăgostit la filmările videoclipului lui Dulce María, “No sé llorar”, în 2016, pe când Paco încă era căsătorit cu Maria Jose Castillo, mama celor trei copii ai săi. La început, relaţia lor a fost intens dezbătută de tabloide, mai ales că au existat zvonuri că familia ei nu era de acord cu Paco. Aşa că cei doi au recunoscut public că formează un cuplu de-abia la începutul lui 2017. În cei doi ani care au urmat, Paco a finalizat divorţul, iar acum el şi Dulce se pregătesc să-şi unească destinele.

Fosta membră a trupei RBD a fost văzută ultima oară pe micile noastre ecrane în telenovela „Corazón que miente” („Inima te minte”). Cel mai recent proiect tv al ei este producţia „Muy padres”, din 2017. În acelaşi an, Dulce a lansat şi cel de-al treilea ei album solo, „DM”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton