Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Dulce Maria s-a căsătorit. Cum a arătat fosta membră a trupei RBD în ziua cea mare

FOTO. Dulce Maria s-a căsătorit. Cum a arătat fosta membră a trupei RBD în ziua cea mare
3

de Redactia Tvmania

După ce a anunțat că își amână nunta din cauza unor diferențe cu proprietarii locației alese inițial, fosta membră a trupei RBD, Dulce Maria și-a unit destinul cu partenerul său Paco Alvarez.

Dulce Maria a anunțat în urmă cu câteva zile că nunta sa va avea loc foarte curând însă nu a oferit publicității data stabilită pentru eveniment. Iată că în acest weekend, artista a organizat o ceremonie tradițională în Morelos într-un cadru de vis. 

Într-o rochie de mireasă în care a arătat ca o prințesă, Dulce Maria (33 de ani) și-a accesorizat rochia cu un voal lung și o coroană pe cap. Marii absenți ai evenimentului au fost foștii colegi ai lui Dulce Maria din trupa RBD. Potrivit declarațiilor actriței aceștia nu au putut ajunge din cauza programului încărcat pe care Anahi, Maite, Christian, Christopher și Poncho îl au. 

Dulce MariaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Programul de televiziune mexicană Despierta America au fost primii care au publicat pe Instagram dansul mirilor, un moment emoționant al cuplului. 

 Dulce Maria și producătorul Paco Alvarez s-au îndrăgostit în urmă cu 3 ani, iar în 2017 au făcut publică relația. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor unui videoclip al artistei.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton