Homepage  / Știri

FOTO| Ellie White şi-a botezat băieţelul

FOTO| Ellie White şi-a botezat băieţelul

de Redactia Tvmania

Ellie White şi-a creştinat băieţelul weekendul trecut, la Braşov, organizând şi o petrecere cu totul inedită, la care au participat peste 150 de invitaţi. Alături de logodnicul şi managerul ei, Doru Tincă, artista a pus la punct un eveniment cu tematică specială, inspirata din celebrele desene animate cu ştrumfi.

Petrecerea botezului a avut loc la un hotel de lux din Braşov, iar tema cu ştrumfii a fost aleasă de Ellie White pentru că, încă de la naştere, şi-a alintat băieţelul “bebe ştrumf”. Astfel, atât spaţiul de dans, cât şi ornamentele de pe mese, mărturiile, bufetul cu deserturi şi tortul festiv au avut în comun elemente din tema ştrumfilor. În toiul petrecerii, Mihai a fost adus în mijlocul ringului de dans şi, în braţele naşei sale, a fost înconjurat de trei ursitoare.

[imagebrowser id=1179]

La petrecere au participat rude şi prieteni apropiaţi, printre care şi nume cunoscute din showbiz: Giulia Anghelescu alături de soţul ei, Vlad Huidu, Sylvia şi DJ Rynno, George Calin (Deepcentral), alături de soţia lui însărcinată în şase luni, stilistul Maria Andrei.

Ellie White a revenit azi în Bucureşti, după trei luni petrecute în Braşov, oraşul ei natal. Având acum sprijinul unei bone, artista este pregătită pentru lansarea unei noi piese şi a unui nou tip de show pentru concertele sale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton