Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au postat primele imagini cu gemenii

FOTO. Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au postat primele imagini cu gemenii
3

de Redactia Tvmania

După ce ne-a luat prin surprindere vestea că Enrique Iglesias și partenera sa, Anna Kournikova au devenit părinți de gemeni în urma unei sarcini bine ascunse de ochii presei, iată că cei doi au făcut publice primele imagini cu micuții lor.

Enrique a fost primul care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu unul din gemeni alături de mesajul „My sunshine” („Raza mea de soare”), iar la scurt timp și Anna a postat o fotografie cu celalalt copil alături de același mesaj, fără a fi menționat numele copilului.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au postat primele imagini cu gemenii (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Potrivit TMZ, fosta jucătoare de tenis a născut gemeni, un băiat și o fată. Se pare că micuții, Nicholas și Lucy, au venit pe lume pe data de 15 decembrie, în Miami, Florida.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova și-au început relația în anul 2001, după ce s-au cunoscut la filmările videoclipului „Escape” al artistului.

Anna Kournikova s-a retras în anul 2003 din lumea tenisului, dar a continuat să joace la turnee demonstrative.

Cu zece albume lansate până în prezent, Enrique Iglesias este cel mai bine vândut artist latino în Marea Britanie şi cel mai bine vândut artist internaţional în India.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton