Homepage  / Articole

FOTO: Evadatul ajunge în “Spitalul de demență”

FOTO: Evadatul ajunge în “Spitalul de demență”

de Redactia Tvmania

“Spitalul de demență” este joi seară sub asediu. Un evadat intră în instituție și îl ia ostatic pe doctorul Ciupercă (Claudiu Maier), forțându-l să îi facă o operație estetică menită să-i schimbe complet înfățișarea. Evadatul vrea să scape de poliție, prin urmare e dispus să facă orice pentru a nu mai fi recunoscut. Locul cel mai potrivit pentru astfel de operații este “Spitalul de demență”: la final, evadatul nu se va recunoaște nici măcar el însuși!

În timpul intervenției care are loc după metode primitive, evadatului i se “administrează” un creion între dinți pentru a suporta mai bine durerea, asta pentru că în spital nu se mai găsește nici un pic de anestezic. Eroina acțiunii va fi asistenta Mara (Alexandra Timofte), care reusește să îl imobilizeze pe evadat în sala de operații.

În tot acest timp, în instituție sosește în inspecție un reprezentant de la minister. Inspectoarea Dochia (Ruxandra Enescu) e hotărâtă să surprindă cele mai grave nereguli din spital și să-l închida. Conducerea formata din Luminița (Jojo) și Codruț (Cristian Martin) reusește să o îmbuneze pe inspectoare oferindu-i bilete de avion și vouchere pentru participarea la Congresul Mondial de Constipație de la Monte Carlo.

“Spitalul de demență” este joia de la 21.30 pe Pro TV, imediat după “Las Fierbinți”.

[imagebrowser id=996]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton