Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Fabian Rios și soția sa îl arată public pentru prima oară fiul lor, David. Cu cine seamănă micuțul

FOTO. Fabian Rios și soția sa îl arată public pentru prima oară fiul lor, David. Cu cine seamănă micuțul

de Redactia Tvmania

La începutul acestui an, pe 16 ianuarie,  actorii de origine columbiană Fabián Ríos (38 de ani) şi Yuly Ferreira (34 de ani) au devenit părinţii unui băieţel.

 

Fabian îl consideră pe David „un miracol” pentru că el şi soţia sa, Yuly, au încercat mai mulţi ani să mai facă un copil, ei mai având împreună o fetiţă pe nume Lucia în vârstă de 10 ani. Cei doi au decis să îl arate pentru prima oară publicului pe mezinul familiei prin intermediul publicației People en Espanol, familia Rios fiind și pe coperta revistei.

„Sunt împlinit, fericit și recunoscător față de Dumnezeu pentru că Și-a îndeplinit promisiunea. Miracolul pe care El l-a pus în pântecul soției mele se poartă numele David”, a declarat protagonistul telenovelei „Și fără sâni există paradis”. 

 Cuplul a explicat de ce au ales acest nume pentru băiețelul lor, având în spate motive spirituale întrucât Yuly a pierdut în urmă cu 2 ani, două sarcini. 

„Am simțit că numele acesta este un mesaj de la Dumnezeu”, a menționat soția lui Fabian Rios. 

Venirea pe lume a lui David i-a unit și mai mult pe cei doi:

„David ne-a făcut să redevenim iubiți (râde). Am toată admirația pentru Yuli! Este o mamă impresionantă și pentru asta Dumnezeu a binecuvântat-o cu atâta frumusețe. O văd mai frumoasă și mă simt mai îndrăgostit ca niciodată”, a completat Fabian Rios. 

 La ședinta foto pentru revista People en Espanol a participat și fiica cea mare a celor doi Lucia, în vârstă de 10 ani. Fabian Rios a povestit că momentan își dedică timpul și energia familiei sale. 
 

 

 

Fabián Ríos („Ținutul răzbunării’, „Și fără sâni există paradis’) şi Yuly Ferreira („Iubire blestemată’) sunt împreună de 18 ani, s-au căsătorit în 2005, şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton