Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

FOTO: “Fatmagul”, noul serial turcesc de la Kanal D

FOTO: “Fatmagul”, noul serial turcesc de la Kanal D

de Redactia Tvmania

Un nou serial turcesc începe luni, pe 22 octombrie, de la ora 15.15, la Kanal D. "Fatmangul", care îi are în rolurile principale pe Beren Saat ("Iubire ascunsă") şi Engin Akyurek, va spune o poveste de viaţă complicată, presărată cu suferinţă, vinovăţii, trădări, dar şi cu dovezi de dragoste. Serialul are ca sursă de inspiraţie un roman scris de Valerie Türkali.

Fatmagul Ketenci (Beren Saat) locuieşte într-un oraş situat pe ţărmul Mării Egee împreună cu fratele ei, Rahmi, şi cu soţia acestuia, Mukaddes. Împreună formează o familie modestă şi muncitoare. Fatmagul este îndrăgostită, încă din copilărie, de Mustafa, un tânăr pescar. Cei doi sunt logodiţi şi vor să se căsătorească cât mai curând.

Kerim Ilgaz (Engin Akyurek) locuieşte în acelaşi oraş cu Fatmagul. În fiecare vară, Kerim se întâlneşte cu prietenii lui din copilărie, Selim, Erdoğan si Vural. Selim este fiul unui renumit om de afaceri şi urmează să o ia de soţie pe fiica unui mare politician.

În noaptea de după petrecerea de logodnă a lui Selim, cei patru prieteni ajung pe malul mării, unde se întâlnesc cu Fatmagul. Ea a plecat de acasă ca să-şi întâlnească logodnicul. Cei patru fac cerc în jurul fetei şi, aflaţi sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, o violează. Numai Kerim stă deoparte şi priveşte îngrozit la prietenii lui, dar nu o salvează pe Fatmagul.

Mustafa este şocat când află ce a păţit Fatmagul şi rupe logodna. Ca să muşamalizeze fapta comisă de cei trei copii bogaţi, familia lui Selim îl forţează pe Kerim să o ia de nevastă pe Fatmagul.

Va reuşi Fatmagul să îl ierte pe Kerim şi să aibă o viaţă normală alături de el? Toate acestea le veţi afla urmărind, de luni până vineri, de la ora 15.15, la Kanal D o poveste care îţi taie răsuflarea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton