Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Fiul lui Anahi a împlinit doi ani. Cum arată băieţelul şi ce mai face artista?

FOTO. Fiul lui Anahi a împlinit doi ani. Cum arată băieţelul şi ce mai face artista?
9

de Redactia Tvmania

Pe 18 ianurie, Manuel, băieţelul lui Anahi şi al senatorului mexican Manuel Velasco, a împlinit doi ani, iar fosta membră a trupei RBD le-a arătat fanilor de pe conturile de socializare cât de drăgălaş este cel mic.

Anahi are o căsnicie fericită cu Manuel Velasco (38 de ani), fostul guvernator al statului mexican Chiapas.

“Eşti cel mai bun din lumea asta! Te iubim! Este o onoare să-ţi fiu alături şi aşa va fi toată viaţa!”, a scris ea pe Instagram luna trecută. Cei doi au avut o nuntă pe care au organizat-o într-un cadru intim pe 25 aprilie 2015, după trei ani de relaţie.

În ceea ce priveşte cariera, Anahi (35 de ani) a jucat ultima oară într-o telenovelă în 2011, în „Dragoste la indigo” (“Dos hogares”), ea alegând de atunci să se dedice carierei muzicale, activităţilor caritabile şi vieţii de familie.

Mai mult, actriţa a scris şi prima ei carte, intitulată “Valiente” (“Curajoasă”), apărută în Mexic în decembrie anul trecut, în care vorbeşte despre experienţa ei ca mamă şi despre cum i-a schimbat viaţa şi priorităţile micuţul Manu.

“Mă ştiţi, nu pot sta liniştită, sunt artistă şi când sunt pe scenă şi acasă, alături de soţul meu şi de fiul nostru. “Valiente” este unul dintre cel mai frumoase proiecte ale mele!”, a spus Anahi la conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării cărţii.

 

anahi-manu3-aIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton