Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Fratele prinţesei Diana a publicat o fotografie rară din copilărie cu sora sa

FOTO. Fratele prinţesei Diana a publicat o fotografie rară din copilărie cu sora sa

de Redactia Tvmania

Deși anii trec, Charles Spencer o păstrează mereu vie în amintirea sa și a celor care îl urmăresc pe sora sa mai mare, prințesa Diana. În urmă cu 3 zile, acesta i-a adus un omagiu prinţesei, publicând pe Twitter o fotografie din copilărie cu el și sora sa.

Conform publicației Dailymail, fotografia ar fi fost surprinsă în anul 1967, când Lady Di avea 6 ani, iar Charles Spencer 4 ani. 

 


 

Fotografia nu a mai fost făcută publică până acum, însă  fost folosită de Charles Spencer, pe pliantele pe care acesta le-a distribuit în timpul funerariilor prințesei Diana în 1997. 

Omagiul nu este însă adus întâmplător. În urmă cu o săptămână Charles a solicitat companiei BBC să deschidă o anchetă cu privire la un interviu oferit de sora sa și difuzat în 1994. Interviul, realizat de jurnalistul Martin Bashir, era şi despre căsătoria cu prinţul Charles, de care ea se despărţise atunci. În timpul acestui interviu prinţesa a rostit celebra frază, aluzie la Camilla Parker-Bowles, foarte apropiată de prinţul Charles:

„Eram trei în acest mariaj, ceea ce înseamna prea mult”. 

Tot cei de la Dailymail specifică faptul că fratele prințesei Diana îl acuză pe jurnalistul Martin Bashir că i-a prezentat documente false bancare pentru a-l face să creadă că apropiaţi ai familiei regale primeau plăţi pentru servicii de securitate în schimbul informaţiilor despre prinţesă. Aceste documente l-ar fi convins pe Charles Spencer să o pună pe sora sa în contact cu jurnalistul. Pe lângă anchetă, el cere postului să-şi ceară scuze. 

BBC a fost de acord acum să analizeze  povestea, dar a spus că problema este complicată, deoarece Bashir nu se simte bine în prezent, suferind complicații din cauza infectării cu coronavirus. În prezent, Bashir este angajat ca editor de religie al BBC News.

 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton