Homepage  / Articole

FOTO: Gabi Firea îl duce pe Doroftei în Hawaii

FOTO: Gabi Firea îl duce pe Doroftei în Hawaii

de Redactia Tvmania

Duminica aceasta, de la 13.30, Leonard Doroftei, sportivul care a făcut istorie în boxul românesc, vine în platou la “Gabi Firea Show” pentru a fi omagiat. Alături îi vor fi oameni dragi, familia şi prietenii apropiaţi care îi vor contura un portret complex, un portret de dincolo de celebritate.

Numeroase momente deosebite au fost pregătite pentru invitatul ediţiei, de la surprize muzicale şi culinare la momente de iluzionism, iar lista nu se încheie aici.

Duminica aceasta, pentru Leonard Doroftei, exoticul Hawaii se mută în platou la “Gabi Firea Show”! Boxerul şi-a dorit foarte mult să ajungă în această destinaţie, aşa că echipa emisiunii a încercat să creeze pentru el atmosfera acestui paradis turistic.

În cadrul momentului, telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura alături de Leonard Doroftei şi de o prezentare incendiară de costume de baie.

Tot duminică, vor veni în platoul emisiunii Bere Gratis, Proconsul, Lavinia, Mioara Velicu, iar Iosefini le va oferi celor de acasă un moment special de iluzionism.

[imagebrowser id=629]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton