Homepage  / Articole

FOTO: Giulia Anghelescu a devenit oficial „dna Huidu”

FOTO: Giulia Anghelescu a devenit oficial "dna Huidu"

de Redactia Tvmania

Giulia Anghelescu (27 de ani) a avut două motive de bucurie în weekend-ul ce tocmai a trecut. Sâmbătă, 7 iulie, artista şi logodnicul ei, Vlad Huidu (30 de ani), s-au căsătorit religios. În aceeaşi zi, cei doi au ales să îşi boteze şi fetiţa în vârstă de trei luni, Antonia Sabina.

Pentru ceremonia religioasă, mirii au ales biserica Sfântul Elefterie din Bucureşti, iar după slujbă, Vlad şi Giulia şi-au aşteptat invitaţii (aproximativ 200) la un restaurant din Otopeni.

„Am ales să facem 2 în 1, şi nuntă, şi botez, pentru că venirea copilului pe lume a fost neaşteptată. Am zis că dacă facem botezul, să facem şi nunta”, a declarat Vlad Huidu, citat de click.ro.

Vlad Huidu a recunoscut că a fost emoţionat în ziua nunţii şi a spus că tot ce îşi doreşte pentru familia lui e „multă sănătate”.

„Luna de  miere încă nu am stabilit-o, dar aşteptăm să mai crească fetiţa şi probabil că vom pleca în septembrie pe undeva. Pe Giulia n-am văzut-o îmbrăcată în rochie de mireasă, nu sunt superstiţios, dar aşa e tradiţia”, a declarat Vlad Huidu.

[imagebrowser id=786]

Sursă foto: Facebook

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton