Homepage  / Articole

FOTO: Giulia este noua DJ-iță de la Pro FM

FOTO: Giulia este noua DJ-iță de la Pro FM

de Redactia Tvmania

ProFM își mărește echipa de DJ cu o noua voce… feminină! Dacă până acum Mădălina Vintilă deținea supremația la acest capitol, din data de 15 august ea și ceilalți DJ ProFM vor avea o nouă colegă.

Este vorba de Giulia, care va putea fi ascultată la ProFM pe segmentul 13.00 – 16.00, imediat după George Vintilă și înainte de Mădălina Vintilă.

Intre cei doi Vintilă, artista aduce pe tronsonul orar respectiv experiența ei de mai bine de 6 ani de radio, în care Giulia și-a exersat vocea și altfel decât pe scena muzicală și în studiourile de înregistrări pentru albumele sale.

Vedeta a semnat contract cu ProFM din aceasta lună și a declarat deja că de abia așteaptă să se alăture echipei sau mai bine zis familiei Pro FM, deși are emoții pentru prima zi de muncă la noul job.

“Abia aștept să mă alătur echipei. Suntem deja prieteni și cu siguranță vom fi ca o mare familie Legalize Joy! Am avut timp să ne cunoastem, am venit deseori ca să mă familiarizez cu studioul de emisie și cu butoanele și deja mă simt ca acasă.

Acum mă pregătesc pentru luni, când va fi prima mea zi de emisie, și, recunosc faptul că totii anii mei de experiență în radio nu mă împiedică să am emoții”, spune Giulia.

Giulia declara, în urmă cu câțiva ani, că munca în radio a fost mereu un vis pentru ea.

„Eu chiar m-am dorit. E un vis mai vechi de-al meu, din copilărie. Chiar pe vremea când eram mică am avut niște emisiuni la Radio Galați. După aceea mi-am dorit mult să fac din nou radio, dar eram foarte prinsa cu concertele”, a declarat Giula pentru 9am.ro, în urmă cu șase ani, când a început munca la Kiss Fm.

[imagebrowser id=227]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton