Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Hilary Duff a devenit mamă pentru a doua oară. Iată prima fotografie cu bebelușul!

FOTO. Hilary Duff a devenit mamă pentru a doua oară. Iată prima fotografie cu bebelușul!

de Redactia Tvmania

S-a făcut cunoscută prin intermediul emisiunii televizate Lizzie McGuire de pe Disney Channel/ABC Kids. S-a implicat în industria cinematografică jucând în filme precum "Western True Women" (1997), "Casper" (1998; rolul lui Wendy), iar astăzi Hilary Duff (31 de ani) își dedică viața frumoasei sale familii. Vedeta a născut la sfârșitul săptămânii trecute o fetiță, devenind astfel mamă pentru a doua oară.

Bebelușul este primul copil al actriței cu iubitul său, Matthew Koma, iar vestea a fost anunțată chiar de Hilary pe contul său de Instagram, luni după-amiază.  Aceasta a postat o fotografie cu noul membru al familiei. În poză Hilary apare ținând-o în brațe pe fetița sa, înfășurată într-o păturică, în timp ce Matthew le strânge pe amândouă în brațe.

„Banks Violet Bair această micuță ne-a furat inimile. S-a alăturat lumii noastre joi după-amiază și este magică”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

La doar o zi după ce sora sa a născut, în luna iunie, Hilary a dezvăluit că va fi din nou mămică prin intermediul unei fotografii în care apare alături de cântărețul Matthew (31 ani), sărutându-se.

„Ghiciți ce! Matthew Koma și cu mine am creat o mică prințesă și nu am putea fi mai încântați”, a spus atunci Duff.

Hilary Duff a mai fost căsătorită cu jucătorul NHL Mike Comrie, de care s-a despărțit în 2016, după doi ani de căsnicie și alături de care are un băiețel, Luca, în vârstă de 6 ani. 

Hilary și Matthew și-au început relația în ianuarie 2017 și, deși venirea pe lume a primului lor copil i-a unit foarte mult, surse apropiate celor doi spun că încă nu și-au făcut planuri de nuntă, dar se comportă ca o adevărată familie, fără să aibă nevoie de un document care să demonstreze legătura dintre ei, potrivit eonline.com.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton