Homepage  / Articole

FOTO Ilinca Vandici: “Sunt foarte fericită cu Marica”

FOTO Ilinca Vandici: “Sunt foarte fericită cu Marica”

de Redactia Tvmania

Ilinca Vandici a fost zilele acestea subiectul unor articole în ziarele tabloide, care dezvăluiau că prezentatoarea emisiunii “Showbiz report” de la Antena 2 s-ar fi despărţit de fotbalistul Ciprian Marica, după ce acesta a şi înşelat-o cu Bianca Drăguşanu.

În revista TVmania din 18 iulie, Ilinca Vandici – care se pregăteşte să înceapă filmările la telenovela “Narcisa sălbatică” de la Antena 1 – dezminte despărţirea de iubitul ei.

“Am fost acuzată de atâtea ori că îmi imaginez o relaţie şi că eu m-am apucat şi am spus şi că m-am lăudat cu această relaţie, încât nu mai ştiu cum să abordez acest subiect. M-au făcut pastilată, că sunt în depresie din cauza lui Ciprian. Eu nu iau pastile nici când mă doare capul. Eu apar zilnic la o emisiune TV pe care o susţin. E clar că dacă aş fi într-o situaţie de genul acesta, aş sta undeva închisă în casă. Nu e cazul.

Viaţa mea personală nu este nici pe departe cea care apare în presă. Eu ştiu foarte bine cum stau lucrurile, cum simt, ce simte el, ce suntem, cum suntem. Nu e nimic din ce se scrie în presă. Dacă unii ziarişti vor să pună relaţia asta într-o lumină proastă e treaba lor. Nu sufăr din dragoste, sunt foarte fericită şi liniştită. Relaţia nu s-a încheiat niciodată”, ne-a dezvăluit Ilinca.

Frumoasa prezentatoare are încredere totală când vine vorba de iubitul ei şi nu crede nimic din tot ce s-a scris în legătură cu o presupusă legătură a lui Ciprian cu “burlăciţa” Bianca Drăguşanu.

“Eu nu am nimic cu nimeni. Nu avem nici o treabă una cu cealaltă, nu ne furăm pâinea una de la gura celeilalte. Avem toţi dreptul să ne spunem punctul de vedere, cum au şi cei din presă, care scriu vrute şi nevrute. Nici când s-a scris că au luat masa împreună nu a fost adevărat. Chiar şi Bianca a declarat că s-au întâlnit întâmplător în acel restaurant. Sunt simple speculaţii ale presei. Ar trebui să existe şi dovezi.”

[imagebrowser id=204]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton