Homepage  / Galerie foto

FOTO. Irina Shayk şi Bradley Cooper aşteaptă primul lor copil

FOTO. Irina Shayk şi Bradley Cooper aşteaptă primul lor copil

de Redactia Tvmania

Actorul american Bradley Cooper (41 de ani) şi frumoasa lui iubită, top-modelul de origine rusă Irina Shayk (30 de ani), vor deveni părinţi în 2017.

irina-shayk-si-bradley-cooper

Vestea că Irina este însărcinată a apărut în mai multe publicaţii americane în ultima perioadă. Manechinul a dezvăluit acest lucru pe caltwalk, fără să dea vreo declaraţie. Astfel, Irina şi-a etalat burtica în cadrul show-ului casei de modă „Victoria’s Secret”, care a avut loc la Paris.

Irina s-a iubit cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo în perioada 2010 – 2015. La scurt timp după despărţirea de acesta, ea a început o relaţie cu Bradley. Actorul a fost căsătorit cu Jennifer Esposito în perioada 2006 – 2007, iar ulterior a mai avut relaţii cu actriţele Renée Zellweger şi Zoe Saldana şi cu top-modelul britanic Suki Waterhouse, de care s-a despărţit în primăvara anului 2015.

Bradley filmează în prezent pentru „Avengers: Infinity War”, peliculă care va avea premiera în 2018. Anul viitor, fanii îl vor putea vedea şi pe marile ecrane din România în „Gardienii Galaxiei Vol. 2”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Bradley Cooper vrea copii cu noua iubită

Bradley Cooper și Irina Shayk, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton