Homepage  / Articole

FOTO: Iulia Vântur s-a îndrăgostit de Bollywood

FOTO: Iulia Vântur s-a îndrăgostit de Bollywood

de Redactia Tvmania

Iulia Vântur, co-prezentatoarea emisiunii „Dansez pentru tine”, al cărui al doisprezecelea sezon va începe peste câteva luni la Pro TV, a făcut o ședință foto cu unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din India.

„În călătoria mea în nordul Indiei l-am cunoscut pe Munna S, fotograful din Mumbai, prin intermediul unor prieteni de acolo. Venise în acea zonă pentru o ședință foto, așa că, dacă tot avea camera cu el, mi-a propus să facem câteva fotografii în joacă. Fiind un adevărat profesionist, a transformat acea joacă într-o ședință foto”, a povestit Iulia Vântur.

Ședința foto a avut loc pe domeniul unui fost maharajah, transformat acum în hotel, iar machiajul, coafura și ținutele au fost improvizate de către Iulia, intrată cu bucurie în jocul fotografic al artistului.

„A fost o experiență foarte plăcută, e un fotograf pasionat, care știe foarte bine să comunice cu persoana din fața camerei. Poate și datorită experienței în domeniu, a lucrat cu toate starurile mari de la Bollywood, cu marile reviste din India, pentru film, publicitate și fashion”, a povestit Iulia.

Ședința foto, mâna destinului

Ce a impresionat-o cel mai mult pe vedeta Pro TV a fost povestea de viață a fotografului, venit dintr-o familie săracă. El a venit în Mumbai fără niciun ban, dar cu un mare vis, acela de a-și cumpăra un aparat foto. Cu foarte mult efort, după ani de muncă, Munna S a reușit să convingă un star indian să se lase pozat de el.

Întreaga ședință foto a durat numai două ore, timp în care Iulia s-a bucurat să poarte și sariul roșu pe care tocmai îl cumpărase. Iulia Vântur pune pe seama destinului întreaga întâmplare din care au rezultat mai multe fotografii reușite, spune ea.

„În India oamenii cred în destin. Tot ce mi s-a întâmplat acolo parcă a fost mâna destinului. S-a întâmplat să am șansa de a lucra cu unul dintre cei mai talentați fotografi din India”, a spus Iulia Vântur.

[imagebrowser id=271]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton