Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Jacqueline Bracamontes și-a sărbătorit soțul în izolare. Cum a fost la petrecere

FOTO. Jacqueline Bracamontes și-a sărbătorit soțul în izolare. Cum a fost la petrecere

de Redactia Tvmania

Ziua de 10 mai a avut dublă semnificație pentru actrița și prezentatoarea mexicană Jacqueline Bracamontes (40 de ani). Jacky a sărbătorit atât Ziua Mamei, cât și ziua de naștere a soțului ei, Martin Fuentes, care a împlinit 43 de ani.

Cei doi au petrecut alături de cele 5 fetițe ale lor (Jackita, Carolina, Renata și gemenele de un an, Emilia și Paula) acasă, la Miami. Jacky a avut grijă să-și răsfețe soțul cu baloane colorate, un tort în formă de mașină de curse și, evident, cu un mesaj pe Instagram:

„La mulți ani, Martin al meu! Să vină cât mai mulți ani plini de iubire, pace, fericire și sănătate!”. La rândul său, Martin nu a uitat că de Ziua Mamei și i-a oferit soției sale un frumos buchet de trandafiri.

Jacqueline își dorea foarte mult ca anul acesta să se reîntoarcă la actorie (după ce ultimii ani s-a dedicat meseriei de prezentatoare și familiei). Ea nu a vrut să joace într-o nouă telenovelă pentru că filmările ar fi durat foarte mult și ar fi ținut-o departe de copii, însă a acceptat rolul într-un film realizat în Cancun, Mexic. Din păcate, însă, din cauza pandemiei, și producția în care trebuia să joace a fost amânată. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton