Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Jamie-Lynn Sigler („Clanul Soprano”) este însărcinată

FOTO. Jamie-Lynn Sigler („Clanul Soprano”) este însărcinată

de Redactia Tvmania

Actriţa din „Clanul Soprano”, Jamie-Lynn Sigler, actriță pe care o știți din serialul american „The Sopranos”/„Clanul Soprano” (1999-2007), este însărcinată cu al doilea copil, informează People.

Anunțul a fost făcut chiar de actriță pe pagina sa de Instagram, unde aceasta a publicat o fotografie ce o surprinde alături de cinci teste de sarcină.

„Am făcut această fotografie în timp ce eram pe podeaua din baie și i-am trimis-o soțului meu de ziua mamei, care tocmai a trecut. Tocmai ce mă întorsesem din Israel și nu îmi venea să cred ochilor, de aceea am făcut cinci teste, pentru a fi 100% sigură. Suntem încântați să vă anunțăm sosirea pe lume a micuțului nostru, care va avea loc în scurt timp”, a scris Jamie în descrierea  fotografiei.

Jamie-Lynn Sigler mai are alături de baschetbalistul Cutter Dykstra o fetiță în vârstă de trei ani. Cuplul s-a căsătorit în urmă cu un an în Palm Springs, California. Tot atunci, actrița a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă, boală cu care a fost diagnosticată la vârsta de 20 de ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton