Homepage  / Articole

FOTO: Jennifer Love Hewitt e o mămică sexy

FOTO: Jennifer Love Hewitt e o mămică sexy

de Redactia Tvmania

Actriţa joacă o mamă singură care trebuie să se prostitueze pentru a-şi putea creşte cei doi copii, în serialul „Lista clienţilor”, fără îndoială cel mai fierbinte rol din cariera ei.

După succesul filmului omonim de televiziune din 2010, difuzat de reţeaua americană Lifetime, în care tot Hewitt a avut rolul principal, producătorii s-au hotărât să adapteze povestea într-un serial, în care Jen joacă un personaj diferit într-o situaţie uşor diferită.

Rezultatul e picantul “Lista clienţilor”, care a debutat în aprilie în SUA şi despre care tocmai am aflat că va avea şi un al doilea sezon, programat pentru anul viitor. Să începem, însă, cu începutul: judecând fie şi doar după poza alăturată, actriţa de 33 de ani oferă probabil cea mai sexy partitură de pe micile ecrane din ultimii ani!

În “Lista clienţilor”, Jen este Riley Parks, o tânără cu doi copii pe care soţul o părăseşte, lăsând-o lefteră şi disperată. Ea se angajează ca maseuză la un spa local, însă acolo află rapid că natura serviciilor prestate depăşeşte limitele obişnuite.

Obligată de împrejurări, ea ajunge să se culce cu clienţii ei, dar ajută şi la manageriatul dubioasei afaceri, încercând să jongleze rolul de prostituată de lux cu cel de mamă. În scurt timp, Riley devine o puternică şi cinică femeie de afaceri, într-un domeniu privit cu ochi răi de restul societăţii.

Cea mai sexy partitură de pe micile ecrane

Sexul e, bineînţeles, ingredientul de bază în “Lista clienţilor”, iar Jennifer e o apariţie atât de senzuală încât până şi producătorii s-au gândit să-i tempereze sex-appeal-ul… cu calculatorul! Astfel, reţeaua Lifetime a modificat anumite variante ale fotografiei alăturate, folosită în scopuri promoţionale, alegând să mai acopere din generosul decolteu al frumoasei actriţe la cererea unor reviste care considerau imaginea prea explicită. Păi nu-i păcat?!

“Lista clienţilor” i-a revoltat şi pe maseurii şi maseuzele din SUA, care şi-au unit eforturile încercând să obţină anularea serialului înainte de a debuta, pe motiv că încurajează perpetuarea stereotipului potrivit căruia meseria lor “presupune şi contacte sexuale nepotrivite”. Peste 3 mii de oameni au semnat petiţia, însă degeaba: “Lista clienţilor” a devenit cel mai urmărit serial Lifetime din ultimii patru ani.

Actrița de 33 de ani a pozat sexy pentru posterele destinate să promoveze noul serial, dar nici promovarea pe tv nu a fost neglijată. Iată un exemplu:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OOFNPhRztSg[/youtube]

[imagebrowser id=618]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton