Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit a doua oară

FOTO. Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit a doua oară

de Redactia Tvmania

Justin Bieber și Hailey sunt oficial căsătoriți! Cei doi au organizat în Carolina de Sud o a doua ceremonie de căsătorie, la care au invitat familia și prietenii extrem de apropiați.

Evenimentul a fost confirmat de Justin Bieber printr-o postare a unei fotografii cu cei doi sărutându-se. Pe fotografie este scris „The Biebers” și data căsătoriei 30.09.2019. Potrivit publicației People domnișoarele de onoare au fost chiar sora lui Hailey, Alaia, dar și verișoara ei, Ireland. La eveniment au fost prezenți și tatăl ei, Stephen Baldwin, alături de fratele acestuia, actorul Alec Baldwin. Din partea lui Justin, au venit mama lui, Pattie Mallette și fratele lui Justin, Jeremy Bieber. 

 

Ceremonia organizată de cei doi a fost una extrem de restrânsă, iar Justin și Hailey au reușit să se bucure de compania familiei, dar și a prietenilor

„Invitații au ajuns pe barca din jurul proprietății Palmetto. Cina a avut loc pe marginea lacului. Au fost mai multe lumini și lumânări de jur împrejur. Decorul a fost unul alb foarte aranjat. Toată lumea s-a bucurat pentru ei și au părut extrem de fericiți să-și vadă familia și prietenii alături. Hailey și Justin nu s-au putut opri din zâmbit,” a declarat o sursă apropiată cuplului pentru E! News.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A blushing bride. (: Backgrid)

A post shared by E! News (@enews) on

 

Hailey nu s-a lăsat mai prejos și a purtat o rochie albă, scurtă, care i-a pus corpul în evidență, creată de Vivienne Westwood. Ea a accesorizat acea rochie cu o pereche de sandale cu panglici Jimmy Choo și bijuterii statement. Hailey și Justin au vrut ca petrecerea să fie una obișnuită și să celebreze alături de cei dragi acest moment important pentru ei.

 

Hailey a fost extrem de implicată în organizarea nunții și a lucrat zi de zi ca fiecare detaliu să fie pus la punct. De asemenea, aceeași sursă apropiată a spus că Justin a vrut ca Hailey să aibă exact ceea ce își dorește. Amândoi sunt nerăbdător și își doresc să îi aibă alături pe cei pe care îi consideră apropiați.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton