Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Justin Timberlake a înșelat-o pe Jessica Biel? Artistul a fost surprins cu o altă femeie!

FOTO. Justin Timberlake a înșelat-o pe Jessica Biel? Artistul a fost surprins cu o altă femeie!

de Redactia Tvmania

Justin Timberlake a fost surprins weekendul acesta ținându-se de mână cu o altă femeie! Este vorba de actrița Alisha Wainwright alături de care se afla într-un pub din New Orleans, Louisiana. În pozele obținute de publicația americană The Sun, artistul și actrița stăteau la o masă împreună și se poate vedea că ei se țineau de mână.

Mai mult decât atât, se pare că artistul nu purta nici verigheta, deși cu o zi înainte o avea pe mână, potrivit aceleiași surse. 

În fotografiile publicate de site-ul The Sun, Alisha, alături de care Justin filmează în prezent o nouă peliculă, îl atingea ușor pe  Justin pe genunchi, apoi cei doi s-au ținut de mână. 

Într-un video, el o ia pe actriță în brațe. Deși videoclipurile și pozele pot ridica anumte întrebări, un reprezentant al Alishei le-a spus celor de la HollywoodLife că „ei filmează pentru o peliculă unde personajele lor sunt într-o relație. Nu există fapte pentru alte zvonuri în afară de faptul că ei muncesc împreună”.

 O altă sursă a menționat că cei doi nu au arătat semne de afecțiune. 
„Nu s-au sărutat, îmbrățișat sau arătat semne de afecțiune. Deci, orice s-a întâmplat acolo, s-a văzut în poze, nimic mai mult”, a declarat sursa.

 

În prezent Justin și Alisha filmează pentru pelicula „Palmer”, un film despre starul echipei de fotbal din liceu, Eddie Palmer (Justin Timberlake), ce a fost eliberat din închisoare și se întoarce în orașul său natal.

Justin Timberlake s-a căsătorit cu actrița Jessica Biel, în 2012 în Italia, după 5 ani de relație. Cei doi s-au despărțit la un moment dat în 2011, însă s-au împăcat foarte repede. Cei doi au fost ultima oară văzuți la o petrecere de Halloween și sunt părinții unui băiețel pe nume Silas, în vârstă de patru ani.

 

Credit foto: The Sun 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton