Homepage  / Articole

FOTO: Kirstie Alley a slăbit spectaculos de mult!

FOTO: Kirstie Alley a slăbit spectaculos de mult!

de Redactia Tvmania

Kirstie Alley, care s-a luptat cu problema kilogramelor în plus timp de mai mulți ani, a afișat de curând o siluetă de invidiat (la propriu :) ), după ce a dat jos aproximativ 45 de kilograme, scrie Yahoo.com.

Actrița de 60 de ani a șocat pe toată lumea care era prezentă la Săptămâna Modei de la New York, după ce a apărut pe covorul roșu. Oamenii nu au fost mirați de rochia purtată de vedeta din „Uite cine vorbește”, ci datorită corpului sculptat al lui Alley.

A spus NU operațiilor estetice!

Se pare că „de vină” pentru motivația cu care Kirstie Alley a slăbit mai mult de 40 de kilograme a fost prezența ei pe platourile emisiunii „Dancing With The Stars”. Începând de atunci, Alley a visat să treacă de la măsura 14, la 4 (vorbim de clasificări ale măsurilor pentru îmbrăcăminte tipic americane).

Astăzi, încrederea pe care Kirstie o afișează este molipsitoare, și ea ar putea deveni un exemplu pentru femeile din toată lumea. Mai ales că, spune ea, nu a apelat la nicio operație estetică pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„Iată motivul pentru care nu am apelat la chirurgie: Oamenii care fac operații estetice cred că acestea îi fac să arate mai tineri. Eu nu cred că te întineresc. Cred că te fac să arăți ciudat”, a explicat Kirstie Alley.

Ce a motivat-o să ajungă de la 103 kilograme, la 58

Actrița, care trecuse, la un moment dat, de pragul de 100 de kilograme, a renunțat să se mai urce pe cântar până nu a început să arate așa cum își dorea. Asta s-a întâmplat 15 luni mai târziu, când Alley a fost șocată:

„Am început să țip”, a declarat ea pentru revista People, în 2009. „Scria 103 kilograme, care era cea mai mare greutate a mea de până atunci”,  a povestit Kirstie Alley despre momentul în care a decis că trebuie să redevină slabă, în mod natural.

La momentul când a dat această declarație, Alley reușise deja să slăbească 34 de kilograme, dar a urmat o perioadă în care s-a îngrășat și a slăbit de nenumărate ori.

Mai jos, o galerie cu fotografii ale lui Kirstie Alley, la diferite stadii ale greutății sale:

[imagebrowser id=286]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton