Homepage  / Articole

FOTO: Sosia lui Lady Gaga vine la Demascarea

FOTO: Sosia lui Lady Gaga vine la Demascarea

de Redactia Tvmania

La doar câteva zile de la concertul Lady Gaga din Bucureşti, o vedetă autohtonă a acceptat o provocare de proporţii. Duminica aceasta, la Demascarea, Dan Negru o va aduce în platoul emisiunii pe Lady Gaga de România, una dintre cele mai spectaculoase sosii ale vedetei internaţionale. Cu o imagine foarte asemănătoare cu a cântăreţei în videoclipul Born this way, vedeta din România va interpreta celebra piesă în platoul Demascarea.

Pentru a intra în acest rol, sosia a petrecut în jur de patru ore la machiaj, însă rezultatul a fost unul de excepţie. Pentru a crea imaginea scheletică, machiajul a necesitat o atenţie maximă la detalii, fiind realizat cu un aerograf folosit pentru a pulveriza pe faţă culoarea. Ochii, nasul, pomeţii au fost puternic conturaţi cu negru, fiind trasate peste fondul alb şi celelalte linii. Inclusiv mâinile au fost machiate pentru a reda forma scheletică.

Mai mult, pentru acest rol, vedeta mascată a trebuit să se pregătească cu ceva timp în avans, studiind mişcările artistei din videoclipul Born this way. Nu numai coregrafia a fost o provocare, ci şi piesa, vedeta din România nefiind de profesie cântăreaţă. Cu toate acestea, vedeta mascată are legătură atât cu scena, cât şi cu muzica. Despre cine crezi că este vorba?

[imagebrowser id=844]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton