Homepage  / Știri

FOTO| Luana Ibacka, din nou în rochie de mireasă

FOTO| Luana Ibacka, din nou în rochie de mireasă

de Redactia Tvmania

După 11 ani, Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV, a îmbrăcat din nou rochia de mireasă.

Deşi în urmă cu câtiva ani, Luana era convinsă că nu se va mai căsători niciodată, vedeta a revenit asupra deciziei.

“Dacă mă mărit din nou? Dacă un bărbat m-a convins să renunţ la independenţa mea? Poate că da, poate că nu… În anii trecuţi, am susţinut sus şi tare, într-un interviu extins, că nu mă voi mai mărita în viaţa mea şi chiar credeam asta. Am avut o lungă perioadă în care relaţiile cu partenerii mei au fost foarte discrete. Deseori, atitudinea publicului şi chiar şi a cunoştinţelor mele este plină de nedumerire: ”Cum Luana, eşti singură de atâţia ani?”. Nimeni nu e vreodată singur. Anii pe care i-am petrecut mai izolată, chiar şi fără partener, mi-au fost de mare folos. Acum însă sunt decisă să nu mai controlez destinul negând potenţiale căsătorii, sau relaţii afişate, întrucât e amuzant să îţi trăieşti viaţa aşa cum ai inspiraţie şi pasiune”, spune Luana.

Prinţesă pentru încă o zi!

Îmbrăcând din nou rochia de mireasă, vedeta Prima TV a trăit emoţii greu de explicat în cuvinte, „emoţiile pentru care orice adolescentă ar da absolut orice, pentru că nunta o face pe mireasă să se simtă prinţesă pentru o zi. Când balul ia sfârşit, dacă partenerul este ales pe grabă, poate deveni o “sentinţă grea”, pe viaţă… Aşa că recomand domnişoarelor o probă, două, trei, şi intrarea în rol cât mai serios, înainte de marea decizie, pentru că rochia de mireasă e doar un simbol”, încheie Luana.

Frumoasa prezentatoare de la Prima TV nu s-a căsătorit în secret, aşa cum aţi fi tentaţi să credeţi. Luana a participat la un târg de nunţi în calitate de guest star, având astfel ocazia să probeze mai multe rochii de mireasă.

Dacă vreţi să o vedeţi pe Luana din nou mireasă, nu rataţi emisiunea “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, duminică, 3 februarie, de la ora 12:00, la Prima TV.

[imagebrowser id=1138]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton