Homepage  / Articole

Foto: Mădălin şi Cristina au fost în vacanţă la Balcic

Foto: Mădălin şi Cristina au fost în vacanţă la Balcic

de Redactia Tvmania

Cum vacanţa de vară nu a venit încă la „Drept la ţintă”, emisiunea la care lucrează cei doi proaspăt însurăţei, Mădălin Ionescu şi Cristina au ales să plece două zile la Balcic.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au făcut nuntă mare pe 12 iunie la Palatul Ştirbey din Bucureşti, având alături 300 de invitaţi. După ceremonie, cei doi au avut însă doar o zi liberă, de marţi, 14 iunie, înapoindu-se în platoul de la „Drept la ţintă” (Kanal D).

Pentru că mai au ceva timp de aşteptat până la vacanţă şi implicit luna de miere, Mădălin şi Cristina au ales să transforme primul lor weekend de soţ şi soţie într-un sejur romantic şi au fugit două zile la Balcic.

„Mădălin a pus la cale mica vacanţă în Bulgaria. A fost un fel de week-end de miere, noi vom pleca mai târziu în adevărata lună de miere, după ce vom intra în concediu”, a declarat Cristina pentru ziarul „Naţional”.

La Balcic, cuplul a vizitat Castelul Reginei Maria şi a făcut numeroase poze, postate pe contul de Facebook al Cristinei.

„Am petrecut două zile de vis. Am făcut plajă. Am vizitat Castelul Reginei Maria, grădina este superbă. Ne-am plimbat seara pe plajă”, a mai declarat pentru aceeaşi sursă Cristina Şişcanu Ionescu.

Galerie foto:

[imagebrowser id=188]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton