Homepage  / Știri

FOTO: Magda Pălimariu, vacanţă de vis în State

FOTO: Magda Pălimariu, vacanţă de vis în State

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea rubricii “Vremea” de la Pro TV, Magda Pălimariu a avut parte de o vacanta 100% în stil american. Aflată pentru prima dată în SUA alături de iubitul ei, Magda a petrecut mai bine de trei săptămâni la soare, s-a plimbat în locuri pe care nu le-a mai văzut niciodată, a facut surfing pentru prima oară şi şi-a încercat norocul în Las Vegas.

“Vacanţa petrecută în Statele Unite a fost spectaculoasă din toate punctele de vedere. A fost prima dată când am ajuns acolo, mi-am revăzut o bună prietenă stabilită în California, mi-am petrecut ziua de naştere acolo şi am vizitat cât de mult am putut”, povesteşte Magda.

Los Angeles, Las Vegas, San Diego, Santa Monica, Beverly Hills sunt câteva dintre celebrele locuri de pe coasta americană pe care Magda le-a bifat în această călătorie.

“Deşi tot ce am văzut m-a impresionat, cu totul şi cu totul inedit mi s-a părut Vegas-ul, unde am stat patru zile. Am vizitat toate replicile celebrelor oraşe ale lumii, de la Paris şi New York la Veneţia, am văzut cele mai multe spectacole pe metru pătrat, de dans, muzica, teatru, am asistat cu sufletul la gură la un show Cirque du Soleil, iar Ionuţ a avut şi el ocazia să vadă o trupă de dans pe care o admira foarte mult, JabbaWockeeZ”, povesteşte Magda.

Magda a învăţat să facă surf

Tot o premieră a fost şi încercarea Magdei de a face surfing, un sport pe care vedeta Pro TV nu l-a mai practicat până acum şi care i-a dat ceva bătăi de cap.

“Surfingul a fost mult mai greu decat îmi imaginam, deşi eu sunt o fire sportivă. Oceanul are curenti foarte puternici, valurile te izbesc la propriu, astfel că pentru un începător e foarte greu. Eu am fost la un pas să-mi rup un picior în timp ce încercam să prind valul, am fost izbită cu putere şi am simţit o durere în picior”, explică prezentatoarea Pro TV.

[imagebrowser id=307]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton