Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Meghan Markle și-a lansat primul proiect în calitate de Ducesă de Sussex: o carte de bucate

FOTO. Meghan Markle și-a lansat primul proiect în calitate de Ducesă de Sussex: o carte de bucate
4

de Redactia Tvmania

Pentru primul ei proiect în calitate de membru al familiei regale, Ducesa de Sussex a ales să lucreze la o carte de bucate menită să ajută familiile afectate de incendiul de la Grenfell Tower. Meghan Markle pune bazele cărții de bucate intitulată „Together: Our Community Cookbook”, care adună peste 50 de rețete de la femeile din comunitatea Grenfell și sărbătorește puterea gătitului de a aduce oamenii împreună.

 

Bucătăria Hubb Community a început să crească după ce un grup de femei afectate de incendiul de la Grenfell s-au adunat vara trecută în bucătăria comunală de la Al Manaar Muslim Cultural Heritage Centre, din vestul Londrei, pentru a pregăti împreună preparate proaspete pentru familiile, prietenii și vecinii lor.

În timp ce găteau împreună și își împărtășeau una celeilalte rețetele, vestea existenței unei astfel de comunități a început să circule și astfel au început să se alăture tot mai multe femei.

Ducesa de Sussex a făcut o vizită în ianuarie și a continuat să meargă constant acolo. În prefața cărții, Meghan Markle scrie despre cât de mult au inspirat-o femeile și pasiunea lor pentru gătit ca mod de a face comunitățile mai puternice și în același timp, de a le face și pe femei mai puternice, bucătăria reușind să transforme vieți și comunități prin plăcerea de a găti.

 

„Am primit rapid un șorț, mi-am suflecat mânecile și m-am surprins spălând orezul pentru prânz… toate aromele care pluteau în bucătăria care zumzăia cu diverse limbi, va rămâne una dintre cele mai prețioase amintiri ale primei mele vizite în bucătărie. Am simțit imediat conexiunea cu bucătăria; este un loc unde femeile râd, plâng, jelesc și gătesc împreună. Având aceste identități culturale sub același acoperiș, apare un spațiu care îți dă senzația de normalitate, în cea mai simplă formă a sa – nevoia de a te conecta cu cineva, de a avea grijă de cineva, de a aparține, prin mâncare și prin momente de criză sau bucurie. Mă pot regăsi în toate acestea”, a  povestit Ducesa de Sussex.

Cartea, care cuprinde rețete personale ale femeilor provenite din Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord și din sudul Mării Mediteraneene, va fi disponibilă pe plan internațional începând cu săptămâna aceasta. Publicată de Ebury Press și susținută de Fundația Regală, toate încasările din urma vânzărilor vor merge către Bucătăria Hubb Community.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton