Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Meghan Markle și-a modificat inelul de logodnă. Cum arată acum

FOTO. Meghan Markle și-a modificat inelul de logodnă. Cum arată acum

de Redactia Tvmania

Surpriza momentului în familia regală britanică! Meghan Markle și-a modificat inelul de logodnă.

La începutul lunii iunie, Ducesa de Sussex și-a făcut prima apariție publică de la aducerea pe lume e primului ei fiu, Archie Harrison. Pe 8 iunie, Meghan a participat la evenimentul Trooping the Colour, celebrarea oficială a aniversării Reginei Elisabeta a II-a. Fanii cuplului regal au observat că Meghan purta inelul de logodnă care a suferit modificări vizibile.  Banda inelulului din aur galben este acum mult mai subțire și confecționantă din pietre prețioase.

 

 

Pe lângă inelul de logodnă și verighetă, Ducesa a purtat și Eternity ring este o bijuterie care se oferă în urma unui eveniment foarte special, cum ar fi nașterea unui copil sau aniversarea unei căsătorii. Potrivit People, Meghan ar fi primit inelul de la Prințul Harry, cu ocazia aniversării, celebrată luna trecută.Meghan și Prințul Harry au sărbătorit recent atât nașterea primului lor copil, Archie Harrison, cât și aniversarea de un an a căsniciei lor. Micul Archie nu și-a însoțit părinții la Trooping the Colour, având în vedere că are doar cinci săptămâni. Fanii așteaptă să-l vadă pe Archie la botezul său, care, cel mai probabil, va avea loc vara aceasta

Evenimentul Trooping the Colour a marcat atât aniversarea Reginei Elisabeta a II-a, cât și prima apariție în public a Ducelui și Ducesei de Sussex de la nașterea copilului, luna trecută. Meghan Markle a purtat din nou o ținută Clare Waight Keller pentru Givenchy și o pălărie Noel Stewart, în timp ce Harry, Ducele de Sussex, a purtat uniforma neagră.

 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton