Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Meryem Uzerli s-a întors în braţele fostului iubit, Alp Özcan

FOTO. Meryem Uzerli s-a întors în braţele fostului iubit, Alp Özcan

de Redactia Tvmania

Întoarsă recent dintr-o vacanţă în Dubai, unde şi-a lansat şi linia de produse de machiaj, frumoasa actriţă Meryem Uzerli a fost surprinsă de paparazzi în compania fostului ei iubit, Alp Özcan.

Cei doi au fost împreună din 2015 până în noiembrie 2016, Alp înţelegându-se bine cu fiica lui Meryem, Lara, în vârstă de trei ani. Mai mult, acesta ar fi cerut-o de nevastă pe actriţa de 33 de ani.

În toamna trecută, însă, ei s-au despărţit din cauza proiectelor profesionale care le ocupau foarte mult timp şi a distanţei (el stătea în Istanbul, ea în Berlin).

„Nu reuşesc să găsesc bărbatul potrivit şi întotdeaună rămân singură să înfrunt consecinţele alegerilor mele”, declara, la vremea aceea, Meryem.

În timp ce cu tatăl fetiţei ei, Can Ateş, Meryem nu a rămas în relaţii bune, acesta nedorind să-şi recunoască copilul, cu Alp Meryem a păstrat legătura, iar, de curând, ei au redevenit un cuplu.

Cei doi au fost surprinşi ţinându-se de mână pe stradă înainte de a intra într-un restaurant de lux din Istanbul, iar imaginile respective au fost publicate de mai multe site-uri turceşti, printre ele şi milliyet.com.tr.

Pe Meryem o veţi revedea pe micile ecrane de la noi în rolul sultanei Hurrem, căci postul Kanal D va redifuza serialul „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. De sâmbătă, 22 aprilie, pe intervalul orar 9.15 – 11.30, veţi putea urmări sezonul trei al grandioasei producţii turceşti.

Citește și:

Serialul „Yaman” ajunge la final! Când va fi difuzat ultimul episod și ce serial îi ia locul în grila Kanal D

Meryem Uzerli şi-a dus familia în Abu Dhabi

Ce periculoasă e Meryem Uzerli în cel mai recent serial al ei!

Meryem Uzerli nu o duce chiar bine: s-a despărțit iar de iubit

Meryem Uzerli revine pe micile ecrane turceşti

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton