Homepage  / Articole

FOTO: Mihai Bobonete își pune silicoane

FOTO: Mihai Bobonete își pune silicoane

de Redactia Tvmania

Va fi zarvă mare, diseară, în „Spitalul de demență”. Instituția este luată cu asalt de un caz medical fără precedent, doi amanți care în urma unui accident auto rămân lipiți precum doi siamezi, dar și de un personaj nou care va face vâlvă pe holurile spitalului: psihiatrul Francu (Dragoș Mușat).

Diseară, în spital ajunge un interlop pe nume Titu (Mihai Bobonete), care a rămas lipit piept în piept cu amanta sa în urma unui accident. Acesta conducea mașina cu amanta în brațe și astfel s-a ciocnit de un stâlp: în urma impactului, fetei i-au explodat silicoanele și cei doi au rămas lipiți. Operația de despărțire a acestora îi revine doctorului Ciupercă (Claudiu Maier), specialistul în intervenții ratate.

Aventura din sala de operații e de neînchipuit: cele două silicoane ale fetei rămân lipite pe pieptul lui Titu, care este din ce în ce mai încordat din cauza „look-ului” său.

În același timp, în spital își face apariția un personaj nou: psihiatrul Nicușor Francu (Dragoș Mușat), specialist în psihanaliză, un tip complet nebun. El are nenumărate tentative de suicid: atunci când ascultă problemele pacienților se încarcă cu energie negativă și sare pe geam. „M-am aruncat pe geam, stimate portar, când nu suport ceva, trebuie să mă echilibrez psihosomatic”, este replica ce-l va consacra pe doctorul Francu.

[imagebrowser id=1030]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton