Homepage  / Articole

FOTO: Nicoleta Luciu, prima vacanță în șase

FOTO: Nicoleta Luciu, prima vacanță în șase

de Redactia Tvmania

Nicoleta Luciu a ales, din cauza prognozei proaste a vremii de la noi, să plece spre țări mai însorite. A fost prima vacanță în șase pentru viitoarea mamă de tripleți.

Vedeta de la Acasă a vizitat Croația, Muntenegru, dar și mai multe insule din largul mării, și a venit cu multe impresii plăcute.

„Am descoperit locuri noi, foarte frumoase, am revăzut Dubrovnik-ul, un oraș care îmi place foarte mult, am vizitat insula Sfântul Stefan și multe alte insule din împrejurimi. În centrul Dubrovnik-ului le-am dat porumbeilor să mănânce, am văzut lebedele, și bineînțeles, am făcut multe poze”, a povestit Nicoleta.

Nicoleta, Zsolt, Zsolt Jr., sora ei și câțiva prieteni apropiați s-au plimbat cu iahtul. A fost ocazia perfectă pentru ca viitoarea mămică să se relaxeze.

Ei au putut să ancoreze pe insulele croate, unde au vizitat mai multe orașe maritime și au gustat toate tipurile de mâncare tradițională din zonă, dar și dulciuri multe…

„Am savurat din nou înghețata care îmi place tare mult, cu aromă de alune, vanilie, mango și banane. Înghețata din Croația este foarte, foarte bună.  Mi-aș fi dorit să mănânc și castane, dar din păcate nu am găsit”, a spus Nicoleta.

Pentru Nicoleta, vacanța nu a însemnat doar odihnă, pentru că viața de gravidă cu tripleți nu e deloc ușoară.

“Mi-a fost mai greu pentru că, fiind însărcinată, obosesc mai repede, însă am avut o vacanță minunată, și cel mai frumos, a fost prima vacanță… în șase”, a povestit viitoarea mămică.

Astăzi, puteți urmări un reportaj despre vacanța Nicoletei și a lui Zsolt în cadrul emisiunii „Poveștiri adevărate”, la Acasă.

[imagebrowser id=198]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton