Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Nunta anului în Turcia. Burak Özçivit („Dragoste infinită”) şi Fahriye Evcen s-au căsătorit

FOTO. Nunta anului în Turcia. Burak Özçivit („Dragoste infinită”) şi Fahriye Evcen s-au căsătorit
23

de Redactia Tvmania

Joi, 29 iunie, pe pontonul superbului conac din secolul al XIX-lea, Sait Halim Pasha, situat în „inima Bosforului”, Burak Özçivit şi Fahriye Evcen au spus „Da, pentru totdeauna!”.

Cel care i-a cununat a fost primarul Districtului Beșiktaș, iar în jurul mirilor s-au aflat familiile şi prietenii, numărul invitaţilor ajungând la 500, anunţă sabah.com.tr. Din păcate însă colegii lui Burak din serialul „Dragoste infinită”, Melisa Pamuk, Neslihan Atagül şi Kaan Urgancıoğlu, nu au fost prezenţi, ei alegând să plece în vacanţă.

Actriţele Sinem Kobal şi Aslı Enver, bunele prietene ale lui Fahriye, au fost însă alături de ea la fericitul eveniment.

 

La nuntă, atât Burak, cât şi frumoasa lui mireasă (care sunt împreună de aproape 3 ani) au avut două ţinute. În prima parte a evenimentului, când a avut loc cununia civilă, Burak a strălucit într-un costum negru, asortat cu papion negru şi cămaşă albă personalizată, în timp ce la petrecere, actorul în vârstă de 32 de ani a purtat un sacou alb.

Momentul culminant al serii a fost dansul mirilor, când Burak şi Fahriye s-au lăsat purtaţi de val pe acordurile piesei „Crazy In Love” (cântată de Beyonce, dar reinterpretată de trupa angajată să binedispună atmosfera la nunta lui Burak).

Pentru că vara aceasta Burak va începe filmările la pelicula „Kardeșim benim 2” (în care este implicat atât ca actor, cât şi ca producător), cei doi viitori miri nu vor avea timp să petreacă luna de miere în Maldive, cum şi-ar fi dorit. Aşa că vor face o croazieră cu un vas de lux pe Marea Egee, spune cei de la milliyet.com.tr.

Fahriye Evcen (31 de ani) este o actriţă iubită în Turcia şi imaginea unor produse cosmetice de top. Ea a fost văzută pe micile ecrane de la noi în serialele „În dragoste şi în război” şi „Poveste de familie”. Alături de Burak a jucat în serialul de epocă „Çalikuşu” (2013) şi în filmul „Aşk Sana Benzer” (2015). Din 2008 până în 2010, ea a avut o relaţie cu un alt actor turc cunoscut, Özcan Deniz („Trandafirul negru”, „O poveste de dragoste”).

Serialul „Dragoste infinită” (în original „Kara Sevda”), în care Burak îi dă viaţă lui Kemal, s-a terminat în Turcia pe 21 iunie cu episodul 74. La noi ultimul episod va fi difuzat de Kanal D vineri, 7 iulie.

Vedeţi aici filmuleţe şi poze de la nunta lui Burak.

https://www.instagram.com/p/BV9Q-D9DeEo/?taken-by=fbozcivit.ar

https://www.facebook.com/fahriyevcn/videos/240943853085910/

https://www.facebook.com/burakozcivit34/videos/229226314253033/

https://www.facebook.com/burakozcivit34/videos/229225860919745/

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton