Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Oana Cârmaciu, în costum de baie la două luni de la naștere

FOTO. Oana Cârmaciu, în costum de baie la două luni de la naștere

de Redactia Tvmania

Protagonista serialului „Sacrificiul”, Oana Cârmaciu, a devenit mamă pe 1 mai anul acesta, însă a dorit să se bucure și să se relaxeze preț de câteva zile pe litoralul românesc.

 

Recent, actrița a publicat o imagine în costum de baie, la doar două luni de la venirea pe lume a fiului ei Filip. În descrierea acesteia Oana a mărturisit că inițial a ezitat să se fotografieze întrucât simte că nu și-a revenit complet după naștere:

„Am zis că vara asta nu mare, nu soare, nu poze… că e pandemie, că în două luni post Filip n-am cum să port costum de baie..na că am trecut peste toate reticențele și m-am tras și-n poza”, a scris Oana Cârmaciu pe Instagram.

Actrița a povestit în exclusivitate pentru TVMania că nașterea a fost ușor complicată din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, mai ales că la acel moment încă ne aflam în stare de urgență:

„Nașterea a fost ușor complicată. A trebuit să fac testul de coronavirus în regim de urgență, cu 24 de ore înainte de a-l aduce pe lume pe băiețelul meu, întrucât nu am putut face ultimul set de analize necesare la timp, pentru că nu aveam voie să intru în spital’, ne-a povestit Oana. Pentru că eram încă în stare de urgență, Oana nu a putut fi însoțită la maternitate: „Nu a avut voie nimeni să vină cu mine. Am avut lacrimi în ochi până când m-am instalat, mai ales că și oboseala își spunea cuvântul. Din cauza emoțiilor nu am dormit cu o noapte înainte. Pe 1 mai, la ora 8 dimineața deja născusem. N-am avut voie să primesc vizite, însă prin intermediul tehnologiei toată familia l-a văzut pe bebe. A fost mai greu pentru psihicul meu. Mi-e frică de spitale. Am mai fost internată o singură dată 24h și atât, nu aveam doar emoții mi a fost frică. Dată fiind situația a fost ok. Greu, dureros dar per total foarte bine. Evident m am liniștit când mi au spus după toate analizele că e perfect sănătos copilul”. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton