Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

FOTO. Oana Cârmaciu, protagonista primului sezon al serialului „Sacrificiul”, este însărcinată

FOTO. Oana Cârmaciu, protagonista primului sezon al serialului „Sacrificiul”, este însărcinată

de Redactia Tvmania

Oana Cârmaciu (26 de ani) este însărcinată. Protagonista primului sezon al serialului „Sacrificiul”, produs de Ruxandra  Ion, așteaptă primul ei copil. 

Vestea a fost anunțată pe pagina oficială a serialului „Sacrificiul”, iar Oana va naște peste 4 luni, aceasta fiind gravidă în 6 luni. 

@oanacarmaciu , frumoasa actrita din serialul Sacrificiul, este insarcinata si va deveni mama pentru prima oara! Felicitaaaaari! ❤️👼🏻 #baby #on #the #road #happymother #congratulations🎉

Actrița nu a plănuit să rămână însărcinată, dar acum se bucură de fiecare moment pe care această perioadă i-l oferă: 

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi <>. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin pe parcursul sarcinii până acum”.

„Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineața după un fruct pe cale de dispariție care poate crește doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranță. În rest, nu am renunțat la nicio activitate pe care o aveam și înainte. Sunt foarte multe senzații și sentimente pe care nu le pot descrie și pe care nu cred că le-aș fi putut trăi prin niciun fel de altă experiență. Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jurul ei”, a mai spus actrița.

 
 
Oana Cârmaciu va juca rolul Ioanei și în sezonul doi, „Sacrificiul – Alegerea”, însă producția a decis ca rolul protagonic să fie ocupat de o nouă tânără, Mădălina Bellariu.

Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu luna februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton