Homepage  / Știri

FOTO: Oana Tache, vacanţă de vis în Veneţia și Lido di Jesolo

FOTO: Oana Tache, vacanţă de vis în Veneţia și Lido di Jesolo

de Redactia Tvmania

După o vară agitată, în care a alergat în lung şi-n lat pe litoral în postura de VJ MTV, Oana Tache a aşteptat toamna pentru o vacanţă binemeritată la Veneţia.

“Parcă a fost visul unei nopţi de toamnă. Când trăieşti momente frumoase, timpul parcă apasă pedala de acceleraţie şi dacă nu deschizi bine ochii, te trezeşti că ai pierdut ceva. Aşa că am profitat din plin de această vacanţă târzie şi m-am distrat şi relaxat pentru a compensa programul aglomerat din perioada verii. Străzile din Veneţia şi superba staţiune Lido di Jesolo m-au ajutat să mă odihnesc, dar şi să mă bucur de farmecul pitoresc al locurilor”.

Deşi a mai fost la Veneţia, Oana a petrecut de această dată mai mult timp alături de porumbeii din Piaţa San Marco şi a vizitat şi două locuri noi, Tropikarium şi Aquarium.

“A fost o experienţă unică aici pentru că ambele mi-au ridicat adrenalina. Am văzut sute de specii de reptile, peşti coloraţi, păsări rare, pinguini, rechini şi l-am cunoscut şi pe Scooby, leul de mare, care m-a şi “pupat” la plecare. A fost vacanţa perfectă şi m-am îndrăgostit de Veneţia!”, a povestit Oana.

[imagebrowser id=973]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton