Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

FOTO: „Pariu cu viaţa” se termină în această seară

FOTO: "Pariu cu viaţa" se termină în această seară

de Redactia Tvmania

După doi ani, patru luni şi câteva zile… de istorie, “Pariu cu viaţa” şi LaLa Band, serialul ajunge la final diseară, de la 21.30, la Pro TV.

La inceput au fost 20 de tineri, care au devenit idolii unei generaţii. 400.000 de fani pe pagina de Facebook, un post de radio online LaLa Radio, emisiune radio la PRO FM- LaLa Nation, 5 albume lansate, 3 turnee naţionale însumând 60 de concerte prin ţară din martie 2012.

Cum se termină „Pariu cu viaţa”

În ultimul episod, tinerii din LaLa Band sunt acaparaţi de problemele personale, iar visul lor, muzica, trece pe plan secund, însă Anca încearcă să schimbe destinul trupei.

Toate greşelile pe care le fac şi toate lecţiile pe care le învaţă tinerii din LaLa Band îi întăresc şi îi ajuta să facă faţă la ceea ce va urma. Membrii LaLa Band ştiu că nu pot renunţa şi nici nu îşi pot pierde speranţa, că trebuie să fie gata să o ia de la capăt şi să aibă curajul să înceapă o nouă luptă.

Care este atitudinea Ancăi şi a lui Vlad în fata provocărilor vieţii în doi? Pe cine va alege Ioana dintre Andrei şi Liviu? Care este starea de spitit a Sarei după ce iese din spital. Vor reuşi Monica şi Dima să depăşească traumele prin care au trecut?

“Anca îşi concentrează toate forţele pentru a strânge trupa pentru concertul LaLa Band şi este foarte îngrijorată că Vlad şi-a pierdut vocea din motive psihologice”, spune Cristina Ciobănaşu.

“Vlad se luptă să depăşească problema psihologică şi anume cea în care un cântăreţ îşi pierde vocea. De data asta Anca e cea care face eforturi mari pentru visul ei”, spune Vlad Gherman.

“Ioana reuseşte să îşi pună în ordine gândurile, totul în jurul ei complotând în favoarea împăcării cu Andrei. Se spune că dragostea adevărată învinge. Rămâne să vedeţi în ultimul episod care este finalul”, spune Alina Eremia.

“Andrei va trece prin momente care îl vor surprinde foarte tare şi care îi vor afecta foarte mult sentimentele, însă într-un mod plăcut, trezindu-i amintiri foarte frumoase. Nu vă pot spune prea multe, însă vă garantez că acest ultim episod vă va încânta din toate punctele de vedere”, spune Dorian Popa.

“Pariu cu viaţa” a câştigat premii importante

În luna decembrie 2012, „Pariu cu viaţa” a luat premiul TVmania la categoria “Cel mai bun serial de televiziune”. La acesta se adaugă premiul “Best Evenimentul Anului 2012” oferit de Radar de Media pentru concertele de la Arenele Romane din 2012 care au adunat 10.000 de spectatori, două premii la “On Air Music Awards” pentru “Cel mai căutat artist pe Google” şi “Premiul Special”, iar MediaPro Music a oferit trupei LaLa Band “Discul de Aur” pentru cele 10.000 de albume vândute în 2012.

O parte dintre membrii LaLa Band au lansat proiecte muzicale individuale: Criss &Vlad sunt ONE, Alina a lansat un nou single, “Tu eşti vara mea”, în timp ce Sore a lansat hitul“Beautiful Life”.

Viaţa bate filmul se potriveşte în cazul lui Bubu

Şi in viaţa reală, Bubu are toate motivele să fie fericit întrucât a fost admis la Berklee College of Music din SUA, cea mai prestigioasă facultate de muzică din lume. El va face multe drumuri între SUA şi România, pentru că Bubu nu părăseşte LaLa Band.

Fenomenul LaLa Band continuă!

Luna iunie continuă cu concertele LaLa Band din Galaţi, Brăila şi Călăraşi din 14, 15 şi 17 iulie.

[imagebrowser id=1298]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton