Homepage  / Galerie foto

FOTO. Pe unde s-au mai plimbat Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez

FOTO. Pe unde s-au mai plimbat Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez
9

de Redactia Tvmania

Din februarie 2016, de când au declarat oficial că formează un cuplu, actorii Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez şi-au trăit iubirea în mai multe vacanţe. Astfel, după Europa şi SUA, cea mai recentă escapadă a lor a fost în Tulum şi Cancun, Mexic. Aici, cei doi au stat la plajă şi s-au distrat alături de prietenii lor.

În Cancun, Ana s-a relaxat la SPA-ul resortului de lux în care a stat şi care a făcut-o să exclame pe Instagram că se află în „paradisul mexican”.

Pe unde s-au mai plimbat Ana Brenda Contreras şi Ivan Sanchez (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ivan (42 de ani) şi Ana (30 de ani) s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei „Lo imperdonable” (2015), difuzată şi la noi pentru scurt timp de către Prima TV cu titlul de „Dragoste şi ură”.

În perioada următoare, actriţa pe care o ştiţi din „Maricruz” şi „Teresa”, se va afla în Los Angeles. Ea va promova, în cadrul Festivalului de Film „Hola Mexico”, ultima peliculă în care a jucat, „El que busca, encuentra”. Din distribuţia filmului mai fac parte şi alţi doi telenovelişti cunoscuţi, Esmeralda Pimentel şi Erik Hayser.

Vedeţi aici trailer-ul filmului „El que busca, encuentra”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton