Homepage  / Articole

FOTO: Pepe a făcut senzaţie la “Dansez…”

FOTO: Pepe a făcut senzaţie la “Dansez...”

de Redactia Tvmania

Cel de al 12-lea sezon “Dansez pentru tine” a debutat cu dreptul vineri, 21 octombrie. Pro TV a condus în topul audienţelor cu o medie pe publicul din mediul urban de 7,1 puncte de rating, iar în minutul de aur, înregistrat la 21.10, la “Dansez pentru tine” s-au uitat peste două milioane de telespectatori.

Dansurile din alte vremuri, costumele senzaţionale, decorurile de basm, poveştile de viaţă ale concurenţilor şi, evident, rochia roşie a Iuliei Vântur au fost ingredientele primei ediţii.

Cele opt vedete, Jojo, Pepe, Mircea Solcanu, Andreea Ibaka, Alex de la Zero, Catrinel Sandu, Aylin şi Daniel Niţoiu au avut de interpretat alături de partenerii lor dans vechi şi un dans tras la sorţi cu tema balul absolvenţilor.

Pepe i-a uimit pe toţi!

Revelaţia serii la capitolul dans a fost Pepe. Emilia Popescu chiar i-a mărturisit acestuia, la finalul show-ului, că nu se aştepta să descopere în el un dansator atât de bun.

Cântăreţul a smuls juriului primul 10 din concurs pentru dansul disco, energia şi mişcările sale explozive fiindu-i răsplătite pe deplin.

La finalul primei ediţii ”Dansez pentru tine”, Pepe şi partenera sa, Andreea, s-au clasat pe primul loc, urmaţi de Catrinel Sandu şi Ionuţ, Aylin şi Ovidiu pe locul al treilea, în vreme ce Jojo şi Ionuţ şi Andreea Ibaka şi Paul au împărţit, cu punctaj egal, locul al patrulea.

Primii condamnaţi la duel sunt Alex Pişcunov, toboşarul trupei Zero, care dansează alături Cornelia Condeescu şi Mircea Solcanu, care participă alături de Roxana Voina. În ediţia de vinerea viitoare, concurenţii vor dansa belly-dance şi dans cu focul.

Vedeţi aici cum a fost în prima ediţie din cel de-al 12-lea sezon:

[imagebrowser id=378]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton