Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Prin ce zone a mai ajuns Burak Özçivit cu filmările la „Kardeșim benim 2”

FOTO. Prin ce zone a mai ajuns Burak Özçivit cu filmările la „Kardeșim benim 2”
11

de Redactia Tvmania

De când s-a întors din luna de miere petrecută în Maldive, Burak Özçivit nu a stat locului niciun moment. El filmează de zor, alături de actorul şi cântăreţul Murat Boz, pentru pelicula de comedie „Kardeșim benim 2” („Fratele meu 2”), care va avea premiera în Turcia pe 24 noiembrie.

Pentru acest proiect cinematografic, Burak filmează în mai multe zone din Turcia, iar peste tot a fost asaltat de fani. Protagonistul din „Dragoste infinită” (serial care s-a terminat la Kanal D pe 12  iulie) şi echipa de la casa sa de producţie au ajuns până acum în Cappadocia şi în Rize.

Chiar dacă, de multe ori, a muncit de dimineaţa până seara, Burak (32 de ani) nu a apucat să simtă lipsa celor dragi. Pe platouri s-a aflat mai mereu tatăl său, Bülent Özçivit, care, de altfel, este şi cel care îl manageriază. Mai mult, bunul prieten al lui Burak, actorul Uğur Aslan (Zehir din „Dragoste infinită”) a venit să-l viziteze pe acesta în pauzele de la filmări.

La rândul ei, şi proaspăta soţie a lui Burak, actriţa Fahriye Evcen, a venit după el, cei doi relaxându-se după orele de filmare într-un spa din Cappadocia sau la restaurant.

Burak ÖzçivitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton