Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Prințul George, fiul Ducelui William, a gătit tradiționala budincă de Crăciun alături de Regina Elisabeta a II-a

FOTO. Prințul George, fiul Ducelui William, a gătit tradiționala budincă de Crăciun alături de Regina Elisabeta a II-a

de Redactia Tvmania

Prințul George, fiul Ducelui și Ducesei de Cambridge, apare alături de tatăl său, Prințul William, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles într-o ipostază la care nu ne-am fi așteptat. Casa regală britanică a postat în acest weekend o seria de fotografii în care se poate vedea cum Prințul George este un ajutor de nădejde, iar cei patru pregătesc tradiționala budincă de Crăciun

Prințul William, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles sunt extrem de bucuroși să vadă că Prințul George a ajutat și el la prepararea acestei budinci, care va deveni desertul central al întâlnirilor care vor avea loc anul viitor. Vor fi pregătite mai multe budinci și vor fi oferite mai multor organizații caritabile în Marea Britanie, după cum afirmă un comunicat din partea familiei regale britanice.

„Patru generații ale familiei regale s-au reunit pentru a sprijini inițiativa „Împreună la Crăciun” a Legiunii Britanice Regale. Regina, Prințul de Wales, Ducele de Cambridge și Prințul George, și-au unit forțele pentru pregătirea budincilor speciale de Crăciun ale Legiunii Regale Britanice la Palatul Buckingham săptămâna aceasta”, au scris reprezentanții pe pagina oficială a Casei Regale. 

Imaginile au fost făcute în această lună la Palatul Buckingham. Ele au fost făcute publice abia acum ca parte a lansării inițiativei numite „Together at Christmas.” Aceasta a fost promovată de către Legiunea Regală Britanică, o organizație caritabilă care își propune să sprijine Forțele Armate în această perioadă a sărbătorilor.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton