Homepage  / Știri

Raluca Arvat, pe urmele „Magicianului” lui John Fowles

Raluca Arvat, pe urmele "Magicianului" lui John Fowles

de Redactia Tvmania

Raluca Arvat a descoperit că există Paradisul…în Grecia. Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport a fost pentru prima dată în vacanţă în Thasos şi a avut la fiecare pas în minte şi în suflet descrierile de vis din cartea “Magicianul” de John Fowles.

Chiar dacă nu a fost chiar ca în carte, Raluca a descoperit în Thasos tărâmuri de vis pe care nu le va uita vreodată:

“Plaja Paradis are cel mai fin şi mai alb nisip pe care am călcat eu până acum, iar apa e atât de limpede că poţi să vezi şi solzii peştişorilor care-ţi înoată la picioare. Peisajul îţi taie răsuflarea, muntele se pare că s-a grăbit să se întâlnească cu marea şi s-a prăvălit în apă, iar plajele sunt pentru toate gusturile, de la cele amenajate cu şezlonguri şi umbreluţe la unele sălbatice unde se poate ajunge doar de pe mare, dar absolut toate sunt fantastice”, povesteşte Raluca.

“Magicianul” a început să-şi facă simtiţă prezenţa când vedeta Pro TV a mers să vadă cum arată un sat tradiţional grecesc şi a ajuns astfel la Theologos:

“Acolo parcă am dat timpul înapoi cu vreo câteva sute de ani: străduţe înguste pavate cu piatră albă, casele cu o arhitectură tipic grecească, tot din piatră alba, taverne una lânga alta cu greci zâmbitori în faţa lor. Era ca în cartea mea preferată…”, mărturiseşte prezentatoarea Stirilor sportive de la Pro TV.

Şi pentru că săriturile de pe stânci nu i-au oferit suficient de multă adrenalină, Raluca şi-a mai luat o porţie în plus dintr-o sesiune de parasailing care i-a plăcut foarte mult. Cu toate că a fost prima excursie în Grecia, Raluca promite că nu va fi ultima, pentru că “Magicianul” se pare că mai are multe de scos din joben şi pentru vacanţele următoare.

[imagebrowser id=313]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton