Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Robin Wright s-a căsătorit cu iubitul ei, Clement Giraudet

FOTO. Robin Wright s-a căsătorit cu iubitul ei, Clement Giraudet

de Redactia Tvmania

Actrița Robin Wright s-a căsătorit cu iubitui ei, Clement Giraudet, la sfârșitul săptămânii trecute. 

 Conform publicației Vogue Paris, Robin Wright și Clement Giraudet s-au căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul unei ceremonii ultra-secrete, într-o locație necunoscută.

Doar două imagini avem drept dovadă că cei doi și-au pus pirostriile: pe Instagram există două fotografii în care cei doi apar îmbrățișându-se la ceea ce pare a fi o petrecere câmpenească. Actrița în vârstă de 51 de ani este îmbrăcată într-o rochie boho albă din dantelă.

Dylan Penn, fiica actriței, a publicat pe contul ei de Instagram un clip video în care invitații dansează la o petrecere cu tematică anii ’70. Dylan a intitulat clipul „Weddin vibes“. Se pare că ceremonia a avut loc în sudul Franței.

Nici actrița din House of Cards, nici iubitul ei de origine franceză nu au confirmat această evste.

Vestea că Robin Wright are un nou iubit a început să circule la sfârșitul lui 2017, când actrița a fost fotografiată alături de un bărbat misterios și de fiul ei de 21 de ani, Hopper Penn, la un meci de fotbal care a avut loc în Franța în același timp în care la Paris se desfășura Săptămâna Modei. Conform Page Six, după Paris Fashion Week, Robin Wright și Clement Giraudet au plecat într-o vacanță la ski, în Tahoe City, California.

Robin Wright a mai fost căsătorită cu Dane Witherspoon, iar apoi cu Sean Penn, cu care are doi copii. A fost logodită cu Ben Foster, dar cei doi au rupt logodna de două ori. Clement Giraudet a lucrat la casele de modă Christian Dior Couture și Balmain, iar în prezent este VIP relations manager la Saint Laurent.

 

CITEȘTE ȘI:

https://www.tvmania.ro/netflix-anunta-data-lansarii-ultimului-sezon-house-of-cards-247770

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton