Homepage  / Articole

FOTO: Roxana Ionescu face show la „Serviți, vă rog”

FOTO: Roxana Ionescu face show la „Serviți, vă rog”

de Redactia Tvmania

Roxana Ionescu va fi în prim plan în edițiile din 13 și 14 septembrie ale emisiunii „Serviți, vă rog”, de la Pro TV. Ea se va lupta cu recordul atunci când va vinde o cireașă cu un milion de lei vechi. În roluri secundare, Simona Sensual, Pepe și Mihai Sturzu de la Hi-Q vor avea multe treburi gospodărești de îndeplinit.

Pusă de Nea Marin să facă rost de bani pentru copiii nevoiași, Roxana va vinde fructe pe plajă și pentru un plus de valoare, va alinta cireșele cum știe ea mai bine. Iar pentru un client sensibil la frumos, ea va săruta o cireașă și va primi în schimbul ei 100 de lei.

Chiar dacă vor avea multă treabă, Roxana Ionescu, Simona Sensual, Pepe și Mihai Sturzu vor încerca să tragă chiulul și să-l păcălească pe Nea Marin.

Simona Sensual va avea de furcă cu doamna Bamboi, responsabilă de bucătărie, care se va lua cu mâinile de cap când va vedea ce face Simona. La rândul ei, Sensuala va spune că ea este mereu victima. Muncește prea mult, stă mult prea mult în bucătărie și nu I se mai iau din treburile de pe listă.

Roxana Ionescu va trebui, la ordinile lui Nea Marin, să preia din sarcinile Simonei. Așadar, săptămâna viitoare, Mama Natură va găti chifteluțe marinate și ciorbiță de pui, va curăța plaja de alge, va mulge vaca, va îngriji animalele, va servi la masă, va socializa cu clienții.

Pepe se împacă cu Tudy

Pepe și Tudy vor deveni prieteni la cataramă și vor sta la aceeași masă, vor bea împreună. Surprinzător sau nu, nu este vorba de acel Tudy la care ne-am fi gândit, ci la măgărușul din sat, pe care Nea Marin i l-a dat în grijă.

În plus, Pepe va deveni, alături de Simona Sensual, vânzător de piatră ponce pe plajă. Spre final, el va pune paie pe foc în relația dintre Nea Marin și Liviu Vârciu, și apoi va fugi să facă baie în mare alături de Roxana.

[imagebrowser id=263]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton