Homepage  / Articole

FOTO: S-au ales ultimii finalişti “Românii au talent”

FOTO: S-au ales ultimii finalişti “Românii au talent”

de Redactia Tvmania

Vineri, 4 mai, au fost ocupate ultimele 3 locuri libere din finala “Românii au talent”. No Limit, Mihai Petraiche şi Cristian Leana sunt concurenţii care au reuşit să impresioneze juriul, dar şi publicul. Ei se alătură celor 12 finalişti aleşi deja în cele patru semifinale anterioare.

Cu No Limit, Mihai Petraiche, Cristian Leana, Radu Ionescu, Oana Lianu, Lil Motion, X-treme Brothers, Loredana şi Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe “Krem” Razvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu şi BarSession lista finalei campionilor este acum completă.

În marea finală, care este programată să aibă loc pe 11 mai, toţi finaliştii vor pregăti momente spectaculoase, cu care îşi propun să câştige marele premiu de 120.000 de euro.

Cine sunt ultimii finalişti

Dansatorii de la No Limit au obţinut cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor. În ciuda faptului că au probleme cu auzul, ei au reuşit să danseze în sincron perfect, cu mişcări pline de energie şi expresivitate.

“Deşi fizic nu auziţi, simţiţi muzica mai bine decât noi!”, a spus Andra.

 

No Limit

Pe locul al doilea s-a aflat Mihai Petraiche, cel care a reuşit cu dansul său robotic să ridice în picioare juraţii şi publicul.

“M-aş bucura să câştige un moment de dans anul ăsta şi doar tu ai şansa să o faci. Eşti cel mai bun dansator pe care l-am avut la Românii au talent”, i-a spus impresionat Mihai Petre.

Mihai Petraiche

 

Pentru a câştiga locul al treilea, şi a intra în marea finală, Cristian Leana a reuşit să ofere o premieră în România rezolvând celebrul cub Rubik legat la ochi.

“După părerea mea, eşti un fenomen! Dacă aş fi avut mintea ta, aş fi condus lumea, fără ca ea să simtă!” a spus profesorul de matematică Andi Moisescu vădit impresionat.

 

Cristian Leana

Finala are loc pe 11 mai

Vinerea viitoare, pe scena de la “Românii au talent” se vor “bate” cele mai bune 15 numere alese de telespectatori. 15 concurenţi luptă pentru titlul de cel mai talentat român şi un premiu în valoare de 120.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton