Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Schimbare uluitoare! Cântăreața Adele a ajuns de nerecunoscut

FOTO. Schimbare uluitoare! Cântăreața Adele a ajuns de nerecunoscut

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa britanică Adele, a aniversat marți, 5 mai, vârsta de 32 de ani. Pentru a mulțumi fanilor săi aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie care a surprins pe toată lumea, aceasta fiind de nerecunoscut.

Deși în luna decembrie eram șocați de pierderea în greutate a artistei, se pare că ea nu s-a oprit acolo. Fotografia făcută în grădina casei în care locuiește ne-a arătat acum o Adele schimbată radical. Aceasta a purtat o rochie mini care îi lăsa la vedere noua siluetă. Conform spuselor sale, Adele a slăbit aproximativ 50 de kilograme.

„Va multumesc pentru dragostea pe care mi-ati triansmis-o de ziua mea. Sper că veți rămâne în siguranță și sănătosi în această perioadă nebună. Aș dori să le mulțumesc tuturor mai ales celor care se află în prima linie pentru a ne menține pe noi sănătoși punându-și viața lor în pericol. Sunteți cu adevărat îngerii noștri ♥ ️”, a fost mesajul artistei. 

Cântăreaţa se pregăteşte să revină pe scenă şi lucrează la un nou album încă de anul trecut.  Se pare că transformarea artistei este rezultatul exerciţiilor de pilates şi al sportului la sala de fitness, dar şi eliminării zahărului din alimentaţie. Mai mult, ea a urmat o dietă drastică, The Sirtfood Diet, care presupune o alimentaţie pe bază de plante, cum ar fi kale şi hrişcă – activatori de sirtuină – care ajută la suprimarea apetitului şi activează „gena slabă“ a organismului.

Adele s-a despărţit în aprilie 2019 de soţul său Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată, după opt ani de relaţie. Adele şi Konecki s-au căsătorit în secret în 2016, după cinci ani de relaţie, iar cântăreaţa a făcut anunţul în timpul discursului de la premiile Grammy 2017, când i-a mulţumit soţului ei. În 2012, cei doi au devenit părinţii unui băieţel, Angelo. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton