Homepage  / Vedete

FOTO. Sean Penn s-a cuplat cu fiica de 24 de ani a lui Vincent D’Onofrio

FOTO. Sean Penn s-a cuplat cu fiica de 24 de ani a lui Vincent D’Onofrio

de Redactia Tvmania

Huffingtonpost.com scrie că Sean Penn (56 de ani) şi Leila George (24 de ani) – fiica lui Vincent D’Onofrio (57 de ani) şi a Gretei Scacchi (56 de ani) – au devenit un cuplu, după ce au apărut online fotografii în care cei doi se sărută de mama focului.

sean-penn-si-leila-george

Leila şi Sean se aflau în acel moment în vacanţă în Hawaii. Blonda mai tânără cu 32 de ani decât Penn este şi ea actriţă, de puţină vreme: a jucat în pelicula Lifetime „Mother May I Sleep with Danger?” (2016) alături de James Franco şi va mai fi colegă cu acesta şi anul viitor, în „The Long Home” – peliculă aflată în post-producţie.

De ce nu a mers relația dintre Penn și Charlize Theron

LifeBall 2015 in Wien: Aids Solidarity Gala

Ultima relaţie titrată a lui Sean Penn a fost cea cu Charlize Theron, de care s-a despărţit în vara anului trecut: erau împreună din decembrie 2013 şi se logodiseră după un an. În ceea ce privește motivele despărțirii, Theron a explicat motivele care au stat la baza rupturii abia după aproape un an de zile: „Exista înţelegerea faptului că sunt o mamă singură cu un băiat foarte mic, care ştia că ies la întâlniri şi că el nu are un tată. Trebuie să fii foarte atent şi sincer în aceste situaţii. Iar Sean a fost foarte înţelegător. Poveştile potrivit cărora urma să-l adopte pe Jackson nu erau adevărate. Nu este ceva care se întâmplă în 18 luni. Nu-i poţi face asta unui copil

Charlize Theron l-a adoptat pe Jackson, un băieţel originar din Africa de Sud, în 2012, iar în 2015 a mai adoptat o fetiţă.

Ea ştia că Sean Penn, care are doi copii trecuţi de vârsta majoratului cu fosta soţie, nu-şi doreşte să devină din nou tată.

Din moment ce îmi doream mai mulţi copii, înţelegeam că o relaţie trebuie să se îndrepte într-o direcţie înainte de a deveni ceea ce-ţi doresti, iar asta nu s-a întâmplat. Nu aveam cum să prevăd deznodământul, genul acesta de lucruri durează şi era responsabilitatea mea să-mi protejez copilul. Iar înţelegerea dintre noi a fost foarte clară. Ştia că vreau să depun actele pentru încă o adopţie, dar că nu le vom completa împreună”, a mai spus Charlize Theron.

 

Alte articole:

1. HBO face o miniserie cu Sean Penn

2. Cu cine a înlocuit-o Sean Penn pe Charlize Theron?

3. De ce s-a despărţit Charlize Theron de Sean Penn

4. Charlize Theron nu se aștepta la relația cu Sean Penn

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton